hits

Hvorfor meg? Er vel det alle spør seg..Jeg hadde verdens beste mamma, ung, sprek, sunn, fant på alt mulig tull, reiste verden rundt, skulle oppleve alt, var verdens beste mommo for 4 barnebarn, vi hadde det helt perfekt da symptomene brått gikk fra svake til sterke å legen sa ordet "kreft"! Du kan ikke for det men første tanken er jo "død"
Ett helt år med små oppturer å store fall gikk å til slutt måtte kroppen gi opp for kreften, jeg var der fra legen sa ordet svulst å til hun trakk sitt siste pust. Det er det verste jeg har vert med på i hele mitt liv å det ga #traumer, #angst og #deperasjon som jeg sliter med enda. 2015 er som ett svart rom, jeg husker kun 3 små ting fra begravelsen, jeg husker det ble mye jobb etterpå men spør du meg om jeg husker ting fra våren, sommern, høsten 2015 så klarer jeg ikke.
Men jeg husker godt 2014, alle turene på sykehuset, alt sprell vi fant på for å holde mamma over vannet, alle kaffekoppene vi hadde i sola selv om hun ikke fikk lov å sitte i sola pga cellegiften, de gærne har det godt sa hun alltid å det var henne på en prikk :)
Elsker deg #mamma <3

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

RosaTrine

RosaTrine

34, Nord-Aurdal

Gift handywoman fra Valdres som er ufør pga ptsd og umedisinert adhd, har psudotvillinggutter på 7 og 8 år, golden retriever og to pusekatter. I tillegg har vi småbruk jeg brått arvet i 2015 da min mor døde av kreft, der driver vi bigård :) Så nok å henge fingrene i med andre ord :)

Kategorier

Arkiv